Burgerul De Douăzeci De Dolari
Burgerul de douăzeci de dolari ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 265 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. 108 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, sos fierbinte cu aromă de chipotle, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 47 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Patru și douăzeci de pui și șuncă plăcintă, Patru Și Douăzeci De Mierle' Junipear Pie, și Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Răsturnați ceapa într-un castron mare.
Adăugați iaurt, sare, piper negru, piper cayenne, pudră de muștar, pudră de usturoi, hrean, pătrunjel, coriandru, sos Worcestershire, sos de soia și sos fierbinte.
Bateți împreună până se omogenizează.
Se amestecă carnea de vită măcinată până se amestecă uniform cu amestecul de iaurt. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Formați amestecul în 6 torturi de 1/2 inch grosime și 5 inci lățime.
Grill burgeri până când nu mai roz în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.