Această rețetă servește 24 și costă 1,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de semințe de struguri, amidon de porumb, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales), și Tamales Tolimenses (Regiunea Tolima Tamales) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipamente speciale: coji de porumb Tamale: 24 de coji de porumb uscate enconchada, cum ar fi cele comercializate de Corona Real sau 48 până la 72 de coji de porumb uscate standard (o indemnizație de 2 până la 3 coji pe tamale) sau coji de porumb proaspete (așa cum se obișnuiește în unele țări din America Latină) apă fiartă turnată peste ele și lăsată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Tamale
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Pentru bivol: condimentați carnea de bivol cu sare și piper. Într-un vas mare, acoperiți carnea de bivol cu apă, adăugați ceapă, usturoi, ardei iute și chimen. Acoperiți și aduceți la foc mic. Se fierbe încet timp de aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă. Rezervați lichidul de gătit pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bizon
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare și acoperiți cu apă călduță. Este posibil să trebuiască să le cântăriți cu un alt bol cu apă. Se lasă să se înmoaie după cum este necesar pentru a se hidrata, în timp ce bivolul se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Bizon
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru masa de maez: topiți 2/3 cană din scurtare într-o cratiță și dați deoparte. Cu un mixer electric, bateți celelalte 1 1/3 căni de scurtare până când sunt pufoase și începeți treptat și alternativ să adăugați stocul de harina și carne de vită, amestecând bine după fiecare adăugare. Apoi adăugați treptat scurtarea topită amestecând complet după fiecare adăugare. Acoperiți vasul de aluat cu un prosop de bucătărie umed și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați carnea de bivol într-un platou utilitar și tocați cu 2 furci. Rezervați 2 căni de lichid de gătit pentru sos. (Dacă nu este suficient, nu vă faceți griji, îl veți completa cu stoc de carne de vită pentru sos.) Lăsați suficient din sucurile de gătit pentru a menține carnea doar umedă și întoarceți carnea de vită mărunțită în acest lichid și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
4
Întindeți cojile de porumb și întindeți aproximativ 1 până la 1 1/2 linguri de aluat masa în fiecare, urmate de 1 până la 2 linguri de bivol mărunțit. Îndoiți fiecare tamale astfel încât masa să încapă carnea și folosiți o fâșie subțire de coajă de porumb pentru a lega tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Bizon
Tamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Apă Pentru A Permite
5
Așezați într-un coș cu aburi, la capăt, dacă este posibil, astfel încât fiecare tamale să îl susțină pe cel de lângă el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
6
Așezați peste o oală umplută cu câțiva centimetri de apă fierbinte pentru aburire, acoperiți și lăsați aburul până când este ferm, aproximativ 1 oră. (Coaja de porumb va cădea cu ușurință atunci când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
În timp ce tamalele se aburesc, faceți sosul tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Încălziți uleiul de struguri la foc mediu până la mediu într-un vas mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați șalotele și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați 2 căni de lichid de gătit bivol și / sau stoc de carne de vită la șobolani și usturoi și creșteți căldura pentru a aduce la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bizon
Usturoi Goya®
10
Adăugați pudra de chili, sare și piper, după gust și lăsați să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați amidonul de porumb într-un castron mic separat și amestecați treptat în 1 lingură de lichid pentru a crea o suspensie. Treceți treptat acest lucru în cratiță pentru a îngroșa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Lăsați tamalele să se odihnească scurt înainte de servire și serviți cu boluri mici de sos tamale.
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în sticlă, râul Rus Pinot Noir din 2018 se deschide cu arome de fructe roșii strălucitoare de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condimente și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și apetisant