Această rețetă servește 24 și costă 1,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de semințe de struguri, amidon de porumb, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales), și Tamales Tolimenses (Regiunea Tolima Tamales) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipamente speciale: coji de porumb Tamale: 24 de coji de porumb uscate enconchada, cum ar fi cele comercializate de Corona Real sau 48 până la 72 de coji de porumb uscate standard (o indemnizație de 2 până la 3 coji pe tamale) sau coji de porumb proaspete (așa cum se obișnuiește în unele țări din America Latină) apă fiartă turnată peste ele și lăsată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Tamale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru bivol: condimentați carnea de bivol cu sare și piper. Într-un vas mare, acoperiți carnea de bivol cu apă, adăugați ceapă, usturoi, ardei iute și chimen. Acoperiți și aduceți la foc mic. Se fierbe încet timp de aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă. Rezervați lichidul de gătit pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bizon
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare și acoperiți cu apă călduță. Este posibil să trebuiască să le cântăriți cu un alt bol cu apă. Se lasă să se înmoaie după cum este necesar pentru a se hidrata, în timp ce bivolul se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Bizon
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru masa de maez: topiți 2/3 cană din scurtare într-o cratiță și dați deoparte. Cu un mixer electric, bateți celelalte 1 1/3 căni de scurtare până când sunt pufoase și începeți treptat și alternativ să adăugați stocul de harina și carne de vită, amestecând bine după fiecare adăugare. Apoi adăugați treptat scurtarea topită amestecând complet după fiecare adăugare. Acoperiți vasul de aluat cu un prosop de bucătărie umed și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați carnea de bivol într-un platou utilitar și tocați cu 2 furci. Rezervați 2 căni de lichid de gătit pentru sos. (Dacă nu este suficient, nu vă faceți griji, îl veți completa cu stoc de carne de vită pentru sos.) Lăsați suficient din sucurile de gătit pentru a menține carnea doar umedă și întoarceți carnea de vită mărunțită în acest lichid și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Întindeți cojile de porumb și întindeți aproximativ 1 până la 1 1/2 linguri de aluat masa în fiecare, urmate de 1 până la 2 linguri de bivol mărunțit. Îndoiți fiecare tamale astfel încât masa să încapă carnea și folosiți o fâșie subțire de coajă de porumb pentru a lega tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Bizon
Tamale
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați într-un coș cu aburi, la capăt, dacă este posibil, astfel încât fiecare tamale să îl susțină pe cel de lângă el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
6
Așezați peste o oală umplută cu câțiva centimetri de apă fierbinte pentru aburire, acoperiți și lăsați aburul până când este ferm, aproximativ 1 oră. (Coaja de porumb va cădea cu ușurință atunci când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
În timp ce tamalele se aburesc, faceți sosul tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Încălziți uleiul de struguri la foc mediu până la mediu într-un vas mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați șalotele și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați 2 căni de lichid de gătit bivol și / sau stoc de carne de vită la șobolani și usturoi și creșteți căldura pentru a aduce la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bizon
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
10
Adăugați pudra de chili, sare și piper, după gust și lăsați să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați amidonul de porumb într-un castron mic separat și amestecați treptat în 1 lingură de lichid pentru a crea o suspensie. Treceți treptat acest lucru în cratiță pentru a îngroșa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Lăsați tamalele să se odihnească scurt înainte de servire și serviți cu boluri mici de sos tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în sticlă, râul Rus Pinot Noir din 2018 se deschide cu arome de fructe roșii strălucitoare de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condimente și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și apetisant