Budinca De Sago (Gula Melaka)
Budinca de Sago (Gula Melaka) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 217 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, zahăr de palmier, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Luni Din Malaezia: Sago Gula Melaka (Budincă De Sago Cu Zahăr De Palmier), Mango Sago Desert, și Cum se face: Sago (perle de tapioca) și desert de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 10 căni de apă la fiert într-o oală mare. Amestecați treptat în sago, astfel încât să nu se aglomereze. Reveniți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand sago - ul devine translucid, amestecand ocazional, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă sago-ul în forme de jeleu și se dă la frigider peste noapte.
Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul de palmier și apa. Aduceți la fierbere și gătiți până când zahărul s-a dizolvat. Se strecoară printr-o sită fină pentru a îndepărta granulația.
Desfaceți budincile și serviți cu laptele de nucă de cocos și siropul de zahăr de palmier (gula melaka) separat pentru ca fiecare persoană să-și toarne servirea.