Budinca de Ricotta de ciocolata cu sos de capsuni
Budinca de Ricotta de ciocolată cu sos de căpșuni este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată dulce-amară, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Ciocolata Ricotta, Galete De Ciocolată, Căpșuni Și Ricotta, și Scones ricotta din semințe de mac de lămâie cu sos de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul: amestecați căpșunile și zahărul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se strecoară piureul printr-o strecurătoare cu plasă fină. Acoperiți și refrigerați. (Se poate face 8 ore înainte. Păstrați la frigider.)
Pentru a face budinca: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Unt ușor 6 (6 uncii) cupe cremă. Aranjați cupele într-o tigaie mare. Topiți ciocolata într-un bol mediu așezat peste o cratiță cu apă fierbinte. Puneți ciocolata topită deoparte. Amestecați ricotta, 1/4 cană de zahăr, gălbenușuri de ou, coajă de portocală, extract de migdale, scorțișoară și sare într-un robot de bucătărie până la foarte neted. Se amestecă în ciocolata topită.
Transferați amestecul de ricotta într-un castron mare.
Folosind un mixer electric cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile într-un alt bol mare cu crema de tartru până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/3 cană de zahăr. Continuați să bateți până se formează vârfuri semi-ferme. Îndoiți albusurile în amestecul de ricotta. Se amestecă amestecul în cupele pregătite. Umpleți tigaia cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Coaceți până când budinca pufăie ușor, dar centrele sunt încă cremoase, aproximativ 25 de minute (budinca va deveni groasă și cremoasă când este rece). Lăsați budincile să se răcească ușor înainte de a le scoate din Baia de apă.
Scoateți cupele de cremă din baie. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 3 ore.
Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale budincilor pentru a slăbi. Inversați budincile pe farfurii.
Stropiți sosul de căpșuni în jurul budincilor și serviți.