Budinca de Ricotta de ciocolata cu sos de capsuni

Budinca de Ricotta de ciocolata cu sos de capsuni
Budinca de Ricotta de ciocolată cu sos de căpșuni este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată dulce-amară, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Ciocolata Ricotta, Galete De Ciocolată, Căpșuni Și Ricotta, și Scones ricotta din semințe de mac de lămâie cu sos de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul: amestecați căpșunile și zahărul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se strecoară piureul printr-o strecurătoare cu plasă fină. Acoperiți și refrigerați. (Se poate face 8 ore înainte. Păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Pentru a face budinca: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Unt ușor 6 (6 uncii) cupe cremă. Aranjați cupele într-o tigaie mare. Topiți ciocolata într-un bol mediu așezat peste o cratiță cu apă fierbinte. Puneți ciocolata topită deoparte. Amestecați ricotta, 1/4 cană de zahăr, gălbenușuri de ou, coajă de portocală, extract de migdale, scorțișoară și sare într-un robot de bucătărie până la foarte neted. Se amestecă în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați amestecul de ricotta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Folosind un mixer electric cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile într-un alt bol mare cu crema de tartru până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/3 cană de zahăr. Continuați să bateți până se formează vârfuri semi-ferme. Îndoiți albusurile în amestecul de ricotta. Se amestecă amestecul în cupele pregătite. Umpleți tigaia cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți până când budinca pufăie ușor, dar centrele sunt încă cremoase, aproximativ 25 de minute (budinca va deveni groasă și cremoasă când este rece). Lăsați budincile să se răcească ușor înainte de a le scoate din Baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți cupele de cremă din baie. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
8
Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale budincilor pentru a slăbi. Inversați budincile pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Stropiți sosul de căpșuni în jurul budincilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista