Budinca de porumb favorită a lui Jhessyka

Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană? Budinca de porumb favorită a lui Jhessyka ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 243 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați amidon de porumb, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: clătitele mele preferate fără gluten (și clătitele cu budincă cu toffee lipicioasă!), Tacos de linte preferate în familie și prăjiturile cu ciocolată Crinkle {My Fave}.
Instrucțiuni
Amestecați porumbul și laptele într-un castron mediu până la omogenizare. Se strecoară prin pânză de brânză sau printr-o sită cu plasă fină într-o oală cu fundul greu.
Adaugam amidonul de porumb, zaharul si praful de sare si punem oala la foc mediu. Amestecați încet până când amestecul este foarte gros, aproximativ 10 până la 15 minute. Gustați de dulceață și sare și ajustați, după cum este necesar.
Se toarnă în feluri de mâncare individuale mici sau într-un vas mare de servire și se stropește cu scorțișoară. Se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Se serveste rece sau la temperatura camerei.