Budinca de pâine cu sos Bourbon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 468 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, și Budinca de paine cu sos Bourbon.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.în cratița de 2 litri, încălziți laptele și 1/4 cană de unt la foc mediu până când untul este topit și laptele este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul granulat, scorțișoara, sarea și ouăle cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă cubulețe de pâine și stafide. Se amestecă amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cuburi De Pâine
Scorțișoară
Stafide
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă în vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) sau în caserolă de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Așezați caserola în tigaie de 13x9 inci; se toarnă apă clocotită în tigaie până la 1 inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus la 1 inch de marginea vasului de copt iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Cuțit
6
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului la fierbere la foc mediu, amestecând constant, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Serviți sosul peste budinca de pâine caldă. A se păstra la frigider.