Budinca De Pâine I
Budincă de pâine s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 122 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână apă, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca de pâine Malteză ( folosind pâine învechită), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o caserolă de 8x11 inch cu spray antiaderent.
Într-un castron mare, combinați cubulețe de pâine, 1 cană zahăr, sare, scorțișoară și nucșoară.
Se amestecă stafidele, dacă se dorește.
Într-un alt castron, amestecați laptele, untul topit și ouăle.
Adăugați ingrediente umede la uscat și amestecați împreună fără a transforma amestecul de pâine în ciuperci.
Se toarnă amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Așezați vasul cu caserole într-o tigaie mai mare.
Se toarnă apă fierbinte în tava de copt aproximativ 1/3 pe partea laterală a vasului de caserolă, creând o baie de apă.
Coaceți timp de 45 de minute.
Într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană zahăr, amidon de porumb, 1 cană apă fierbinte, 2 linguri unt, suc de lămâie și coajă de lămâie. Gatiti la foc mediu pana se barboteaza si se ingroasa. Se amestecă constant pentru a evita arderea.
Se servește cu budincă de pâine.