Budinca De Pâine De Crăciun
Budinca de pâine de Crăciun este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 527 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pâine, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Pâine De Crăciun, Budinca De Pâine De Crăciun, și Budinca De Pâine De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C.) Ungeți o farfurie de 2 litri. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul până se lichefiază. Introduceți un termometru pentru bomboane și gătiți zahărul fără a agita până când ajunge la 320 grade F (160 grade C). Va fi un sirop clar, de culoare chihlimbar.
Adăugați apă, scorțișoară și cuișoare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți. Se amestecă vanilia.
Strat în caserola pregătită: jumătate din pâine prăjită, jumătate din stafide, jumătate din nuci, jumătate din sirop și jumătate din brânză. Repetați straturile.
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute.