Budinca De Orez Cu Dovleac
Dacă 89 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez dovleac ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 396 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți dovleac solid, sare, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez Cu Dovleac, Budinca De Orez Cu Dovleac, și Budinca De Orez Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Amestecați treptat o cantitate mică de ouă; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând constant.
Scoateți din căldură. Se amestecă orezul și vanilia.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 375 de Centimetre timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți. Refrigerați resturile.