Budinca De Cuscus Cremos

Budinca De Cuscus Cremos
Budinca de cuscus cremoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sirop de arțar, apă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Cuscus Calypso, Budinca De Cuscus Cu Miere, și Budinca De Cuscus Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2/3 cană de apă la fiert; amestecați cuscusul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
2
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
3
Adăugați lapte și zahăr; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se amestecă până când amestecul este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
4
Transferați într-un castron; bateți în ou. Reveniți la cratiță; gătiți, amestecând frecvent, până la crem (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Transferați într-un castron curat și amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați budinca să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se toarna in 4 boluri si se raceste, acoperit slab, timp de cel putin 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți cu sirop de arțar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista