Budincă De Pâine Tiramisu
Rețeta Budinca de pâine Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză mascarpone, pâine, granule espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Tiramisu, Budincă De Pâine Tiramisu, și Budinca De Pâine Crockpot Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul.
Combinați 1 3/4 căni de lapte și ouă într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de espresso, amestecând cu măturică.
Adăugați pâine, amestecând pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de pâine într-o caserolă rotundă de 2 1/2 litru acoperită cu spray de gătit.
Așezați vasul într-un aragaz lent electric oval de 7 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore sau până când este setat.
Combinați restul de 1/4 cană de lapte, brânză mascarpone și vanilie într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Puneți budinca de pâine în feluri de mâncare pentru desert; acoperiți fiecare cu sos mascarpone și presărați cacao.