Buche de Noel ia aproximativ 1 oră și 59 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. Această garnitură are 603 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de cacao, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Buche De Noel, Buche de Noel, și Buche de Noel.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie cu jeleu de 10 pe 15 inci, unsă și căptușită cu pergament untat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Bateți albușurile și zahărul împreună în vasul unui mixer electric. Puneți vasul peste apa care fierbe și bateți ușor până când zahărul se dizolvă și albușurile sunt fierbinți. Atașați vasul la mixer și bateți cu biciul la viteză medie până se răcește. Treceți la paletă și bateți untul înmuiat și continuați să bateți până când crema de unt este netedă. Se dizolvă cafeaua instant în lichior și se bate în cremă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Albușuri De Ou
Unt
Lichior
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Întoarceți stratul de genoise și îndepărtați hârtia. Inversați pe o bucată de hârtie proaspătă.
3
Întindeți stratul cu jumătate de cremă de unt. Folosiți hârtia pentru a vă ajuta să rulați tortul într-un cilindru strâns
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
4
Se transferă pe foaia de copt și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până se fixează. Rezervați crema de unt rămasă pentru exteriorul buche.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Combinați pasta de migdale și 1 cană de zahăr în vasul mixerului electric și bateți cu atașamentul paletei la viteză mică până când zahărul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați restul de 1 cană de zahăr și amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Adăugați jumătate din siropul de porumb, apoi continuați să amestecați până când un pic de marțipan se ține împreună atunci când este stors, adăugând sirop de porumb suplimentar puțin câte puțin, după cum este necesar; marțipanul din castron va apărea în continuare sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Marțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați marțipanul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
1
Rulați 1/3 din marțipan într-un cilindru lung de 6 inci și tăiați-l în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Rola
2
Rulați jumătate din lungimi în bile. Apăsați lungimile cilindrice rămase (tulpini) în bile (capace) pentru a face ciuperci. Smudge cu pudră de cacao. Pentru a face frunze de holly: frământați culoarea verde în 1/2 din marțipanul rămas și rotiți-l într-un cilindru lung. Aplatizați cu spatele unei linguri, apoi slăbiți-o de la suprafață cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Ciuperci
Marțipan
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Tăiați în diamante pentru a face frunze sau folosiți un tăietor.
4
Pentru a face fructe de pădure: frământați culoarea roșie într-o bucată mică de marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Fructe De Padure
5
Rulați în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Pentru a face conuri de pin, frământați pudra de cacao în marțipanul rămas. Împărțiți în jumătate și formați în 2 forme de con. Tăiați părțile laterale ale conurilor cu vârfurile unei foarfece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Marțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
7
Desfaceți tortul. Tăiați capetele pe diagonală, începând tăieturile la aproximativ 2 inci distanță de fiecare capăt. Poziționați piesa tăiată mai mare pe buche aproximativ 2/3 în partea de sus. Acoperiți buchetul cu crema de unt rezervată, asigurându-vă că vă curbați în jurul butucului proeminent. Îndepărtați crema de unt cu o furculiță sau un pieptene decorativ pentru a semăna cu scoarța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoarță
8
Transferați buchetul într-un platou și decorați cu marțipanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
9
Presărați platoul și bucheți cu moderație cu zahărul cofetarilor "zăpadă."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
10
Depozitare: Păstrați la temperatura camerei rece. Acoperiți resturile liber și păstrați-le la temperatura camerei.
11
Set rack în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Umpleți pe jumătate o cratiță medie cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Coborâți focul, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Bateți ouăle, gălbenușurile, sarea și zahărul împreună în vasul unui mixer greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
14
Așezați peste tigaia cu apă clocotită și bateți ușor până când amestecul este doar călduț, aproximativ 100 de grade (testați cu degetul). Atașați vasul la mixer și cu atașamentul pentru bici, bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este răcit (atingeți exteriorul vasului pentru a spune) și triplat în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
Tigaie
15
În timp ce ouăle bat, amestecați făina, amidonul de porumb și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
16
Cerneti 1/3 din amestecul de faina peste ouale batute. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia amestecul de făină, asigurându-vă că răzuiți până la fundul vasului la fiecare trecere prin aluat pentru a preveni acumularea amestecului de făină acolo și a face bulgări. Repetați cu încă 1/3 din amestecul de făină și în final cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
17
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Coaceți genoise timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când este bine crescut, adânc și ferm la atingere. (Asigurați-vă că tortul nu se coace prea mult și devine prea uscat, altfel va fi greu de rulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Folosiți un cuțit mic pentru a slăbi tortul de pe părțile laterale ale tigaiei. Răsturnați tortul pe un suport și lăsați tortul să se răcească cu partea dreaptă în sus pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
20
Scoateți hârtia când tortul este rece.
21
Depozitare: înfășurați în folie de plastic și refrigerați câteva zile sau înfășurați dublu și congelați până la o lună.