Bruschetta Balsamică De Căpșuni, Busuioc Și Brânză De Capră

Rețeta balsamică de căpșuni, busuioc și brânză de capră Bruschettan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.69 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție conține 507 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, căpșuni de halbă/Coș, căpșuni de halbă/coș și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bruschetta de căpșuni și brânză de capră cu busuioc proaspăt, Bruschetta de căpșuni cu slănină, nuci pecan confiate și brânză de capră cu un strop Balsamic, și Bruschetta de piersici cu brânză de capră, busuioc și miere infuzată pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.