Brochete de piept de rață glazurate cu portocale cu salată de sparanghel

Brochetele de piept de rață cu glazură portocalie cu salată de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $9.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 526 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare, portocale buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, Piept De Rață Și Salată De Portocale, și Salată De Piept De Rață Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pielea de pe sânii de rață, astfel încât abia să acopere carnea. Scorați grăsimea într-un model de diamant.
Curățați portocalele; îndepărtați miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți membranele peste vas; rezervați sucul pentru glazură.
Într-un vas de copt mediu, puțin adânc, combinați șalotele, vinul, coaja de portocală și 1/2 linguriță de piper.
Adăugați sânii de rață și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Într-o cratiță mică, fierbeți Grand Marnier cu 1 cană de suc de portocale la foc moderat până la sirop și redus la jumătate, aproximativ 12 minute. Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de sirop de portocale cu oțetul de orez. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Aprinde un grătar. Feliați fiecare piept de rață pe jumătate transversal în bucăți groase de 1 1/2 inch. Îndepărtați două treimi din frunze din fiecare ramură de rozmarin, lăsând un ciucure în partea de sus. Împrăștiați frunzele de rozmarin peste cărbunii fierbinți sau pe barele de căldură ale grătarului cu gaz. Infilați bucățile de rață pe ramurile de rozmarin, lăsând 1/2 inch între ele.
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar la foc mediu-fierbinte, rotind o dată, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Lăsați să se răcească ușor și tăiați în lungimi de 2 inci. Într-un castron mare, aruncați sparanghelul cu secțiunile portocalii și vinaigreta.
Condimentați broșetele de rață cu sare. Grătar, cu pielea în jos, la foc moderat, periat cu o parte din siropul de portocale rămas, până când pielea este profund rumenită și crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți broșetele și grătarul, perindând frecvent cu siropul, până când rața este medie rară.
Transferați broșetele în farfurii și serviți cu salata de sparanghel și portocale.
Faceți înainte: siropul de portocale și vinaigreta pot fi refrigerate separat peste noapte.
Recomandarea vinului: un vin spumant bogat în acid, dar bogat sau un alb bogat, aromat, cu note citrice și puțin stejar, va rezista portocalelor acide și sparanghelului afumat din acest fel de mâncare. Căutați chilipirul 2000 Goundrey Range Unwooded Chardonnay sau Nonvintage Domaine Chandon Blanc de Noirs Carneros