Broccoli prăjiți și conopidă

Broccoli prăjiți și conopidă
Broccoli prăjit și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Rețete similare sunt Broccoli prăjiți și conopidă, Conopidă și Broccoli cu usturoi prăjit, și Conopidă Prăjită Și Supă De Broccoli.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Stropiți cu ulei și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Coaceți la 450, amestecând ocazional, 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Presărați sare, piper și brânză, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Prep: 10 min.,
6
Coace: 25 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista