Brioșă de porumb cu usturoi și roșii uscate la soare
Brioșa de porumb cu usturoi și roșii uscate la soare necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zară, porumb de sâmbure, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți 2 cutii de briose.
Într-un castron mare combinați amestecul de brioșe, porumbul, usturoiul și roșiile uscate la soare. Se amestecă pentru a combina. Într-un castron mic, amestecați Zara, smântâna și ouăle până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de brioșe. Se amestecă pentru a combina. Puneți amestecul în formele de briose, umplând cupele cam la jumătate.
Coaceți până se rumenesc deasupra, aproximativ 15 minute.