Brânză Prăjită Cu Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza prăjită cu coajă de covrig. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Covrig Crusted Mac și brânză, Covrig Crusted Brânză La Grătar, și Covrig Crusted Mozzarella Brânză Bastoane.
Instrucțiuni
Faceți brânza prăjită: pulsați provolona și parmezanul într-un robot de bucătărie până când brânza se adună într-o bilă; transferați într-un castron. Pulsați cheddarul galben și 2 lingurițe de făină în robotul de bucătărie până se omogenizează. Formați lingurițe din amestecul de cheddar Galben în 12 bile mici; rotiți-vă între mâini până se omogenizează.
Transferați pe o farfurie și congelați până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ștergeți robotul de bucătărie.
Adăugați covrigii și pulsați până se macină fin cu câteva bucăți; transferați într-un vas superficial.
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de făină și 1/2 linguriță de piper într-un alt vas.
Bateți ouăle și muștarul într-un al treilea fel de mâncare.
Rotiți linguri de amestec provolone în 12 bile, apoi aplatizați în discuri. Puneți 1 bilă galbenă de cheddar pe fiecare disc, apoi formați provolonul în jurul acestuia, închizând cheddarul.
Rotiți într-o formă de ou.
Înmuiați bilele de brânză în amestecul de ouă, apoi dragați în făină; reveniți la amestecul de ouă, apoi rulați în firimiturile de covrig, întorcându-vă pentru a acoperi. Refrigerați cel puțin 20 de minute și până la 3 ore pentru a seta acoperirea.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul de arahide de 1/2 inch într-o cratiță până când un termometru prăjit înregistrează 360 de grade F. prăjiți bilele de brânză în loturi, întorcându-se, până la auriu, 30 de secunde până la 1 minut.
Scoateți cu o lingură pliată și transferați-o într-un suport setat într-un vas de copt.
Coaceți până se încălzește, 5 până la 7 minute.
Bateți hreanul, muștarul și smântâna într-un bol.
Se servește cu brânza prăjită.