Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola
Reteta de ceapa caramelizata si pizza Gorgonzola ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 20 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mozzarella, cruste de pizza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Gorgonzola, și Ceapă Caramelizată-Pizza Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, uleiul de măsline și zahărul într-o tigaie la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se ofilește și se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura dacă ceapa se rumenesc prea repede. Puneți deoparte să se răcească puțin.
Încălziți cuptorul la 450 de grade F.
Întindeți jumătate din sosul de roșii pe 1 din cruste. Se acoperă cu jumătate din ceapa caramelizată și jumătate din mozzarella. Repetați cu cealaltă crustă.
Coaceți plăcintele până când mozzarella se rumeneste și clocotește, aproximativ 10 până la 15 minute. De îndată ce plăcintele ies din cuptor, presărați peste gorgonzola. Feliați și serviți.