Brânză de capră marinată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 77 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16 și costă 74 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, busuioc, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Încercați Brânză De Capră Marinată, Brânză De Capră Marinată Cu Ierburi, și Brânză De Capră Marinată Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile și uleiul într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați rozmarin și următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Așezați feliile de brânză într-un vas de copt pătrat de 8 inci; turnați marinata peste brânză. Acoperiți și marinați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime