Brânză Ceapă Verde Porumb Sote
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați porumbul de ceapă verde brânzos. Această rețetă face 5 porții cu 144 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză Cheddar cu lapte, porumb de sâmburi, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sparanghel Ceapa Verde Saut, Fasole verde colorată, piper și ceapă Sotată cu gem de roșii, și Broccoli, porumb și fasole verde sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați porumb și ceapă; gătiți și amestecați 5 min. sau până când se încălzește.
Se presară cu brânză; acoperiți până se topește brânza.