Brânză Albastră Bacon Deviled Ouă
Brânză albastră Bacon Deviled Ouă este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 158 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bacon Brânză Albastră Deviled Ouă, Bacon Brânză Albastră Deviled Ouă, și Bacon și brânză albastră Ouă Deviled.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, așezați ouăle într-un singur strat.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch.
Se încălzește până la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute.
Pentru a coaja, atingeți ușor fiecare ou pe blat până când întreaga coajă este crăpată fin.
Rola ușor între mâini pentru a slăbi coajă. Începând de la capătul mare, coajați oul sub apă curentă rece.
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Glisați gălbenușurile în castron mediu; mash cu furculiță. Se amestecă maioneza, brânza, ceapa, muștarul, piperul și sarea în gălbenușuri.
Lingură sau pipă amestec de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou.
Se presară cu slănină. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.