Bouillabaisse Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 352 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați creveți, scoici de mare, crutoane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Creveți Bouillabaisse Fondue, My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, și Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 1 litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cartofi. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Se scurge; păstrați cald.
4
Între timp, clătiți peștele, scoicile și creveții; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Pește
5
Tăiați peștele în felii groase de 1/4 inch de aproximativ 2 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Tăiați scoici transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
7
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime. Aranjați pește, scoici și creveți pe un vas plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Pește
8
Într-un vas sau o tigaie metalică de 3 litri la foc mare, aduceți tot bulionul la fierbere. Dacă utilizați o tigaie de fondue de 2 litri, umpleți-o la jumătate cu bulion clocotit (păstrați bulionul rămas fierbinte; acoperiți și puneți la foc mic pe un interval).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Setați recipientul peste un alcool aprins sau o flacără conservată de combustibil solid. Reglați pentru căldură maximă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
10
Așezați cartofi, fructe de mare, rouille și crutoane alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Cartofi
Fructe De Mare
11
Spear cartofi sau fructe de mare, 1 bucată la un moment dat, pe furci fondue sau frigarui subțiri (metal sau lemn) și se scufundă în bulion. Gatiti cartofii pana cand sunt calzi sau fierbinti, iar fructele de mare pana abia opace in partea cea mai groasa, 30 de secunde pana la 1 minut. Înmuiați alimentele fierbinți în rouille după gust sau întindeți rouille pe crutoane pentru a mânca. Dacă bulionul nu mai fierbe, reveniți la foc mare pe un arzător până la fierbere. Reveniți la arzătorul de fondue. Pe măsură ce bulionul din tigaia de 2 litri se evaporă, adăugați bulionul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Cartofi
Fructe De Mare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Tigaie
12
Când se consumă cartofi și fructe de mare, puneți bulionul de gătit în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Fructe De Mare
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
13
Întindeți crutoanele rămase cu rouille rămase; mănâncă în timp ce sorbi bulion.