Bol Tiramisu Ușor
Ușor Tiramisu castron ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, zmeură, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bol Tiramisu: servește-l în felul tău, Tiramisu Cu Un Bol De La Clubul De Patiserie Din Paris, și Tiramisu ușor pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți în lapte, apoi amestecați budinca uscată. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Linia 2-1 / 2-qt. bol cu 24 de napolitane; stropiți cu 1/4 cană de cafea. Se acoperă cu jumătate din amestecul de budincă și ciocolată. Repetați toate straturile.
Se acoperă cu biciul rece rămas și zmeura. Refrigerați 2 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto