Biscuiții cu iaurt cu scorțișoară-stafide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Scorțișoară-Stafide, Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați zahărul alb și scorțișoara împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați jumătate din amestecul de zahăr, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați untul în amestecul de făină folosind un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Faceți o fântână în centrul amestecului sfărâmicios; adăugați iaurt și stafide în fântână. Amestecați doar până când aluatul se agață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Unt
Iaurt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rulați aluatul în grosime de 1/2 inci și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci. Aranjați biscuiții pe o foaie de copt; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Zahăr
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Bateți zahărul cofetarilor și sucul de portocale împreună într-un bol până când glazura este netedă; stropiți peste biscuiți calzi.