Biscuiți Cu Brânză Pimento
Biscuiții cu brânză Pimento sunt vegetarian condiment. Această rețetă face 126 de porții cu 48 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină suplimentară de grâu moale, brânză Cheddar ascuțită, pimento și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini pimento BLT Cheddar biscuiti, biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, și Fierbinte Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânza mărunțită și făina de 21/4 căni într-un bol mare.
Presărați felii de unt peste amestecul de brânză; aruncați ușor.
Tăiați untul în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Acoperiți și răciți 10 minute.
Combinați Zara și pimento tăiat cubulețe; adăugați amestecul de zară în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, apăsați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9"x5").
Se presară partea superioară a aluatului cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în sine în 3 secțiuni, începând cu un capăt scurt. (Îndoiți dreptunghiul de aluat ca și cum ați plia o bucată de hârtie cu dimensiunea literei.) Repetați procedura de încă 2 ori, începând cu apăsarea într-un dreptunghi de aluat gros de 3/4 inci (aproximativ 9"x5"). Apăsați sau bateți aluatul la o grosime de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci; așezați unul lângă altul pe o hârtie pergament căptușită sau ușor unsă 15"x10" tigaie cu jeleu. (Rundele de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 450 de grade timp de 13 până la 15 minute sau până când sunt ușor aurii.
Scoateți din cuptor și ungeți cu 2 linguri de unt topit.