Biscuiți cu brânză și chives
Biscuiții cu brânză și chives necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 190 de calorii . Această rețetă este pentru 12 persoane. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sare, grăsime vegetală, cremă de tartar și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular destul de prost, de 29% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine prăjită cu avocado, ceapă dulce caramelizată, roșii cherry, chives proaspete de grădină și flori de chives , Briose cu chives și mărar și Pui la grătar cu pesto de spanac și chives .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, praful de copt, cremorul tartar și sarea.
Încorporați brânza și grăsimea vegetală până când amestecul devine firimituri grosiere. Adăugați laptele și chives-ul, amestecând până se umezește.
Răsturnați pe o suprafață ușor înfăinată; frământați ușor de 8-10 ori.
Rulați până la o grosime de 1 cm; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 5 cm.
Așezați pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 200°C timp de 13-15 minute sau până se rumenesc.