Sorbet De Căpșuni Proaspete

Sorbet De Căpșuni Proaspete
Sorbetul proaspăt de căpșuni necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 12 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sorbet De Căpșuni Proaspete, Sorbet De Căpșuni Proaspete, și Sorbet proaspăt de căpșuni cu prăjituri scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 căni de apă și zahăr într-o cratiță medie grea la foc mare până se dizolvă zahărul. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lucrând în loturi, căpșuni de piure în robotul de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați piure de căpșuni și sucuri de portocale și lămâie în siropul de zahăr; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CăpșuniPiure De Căpșuni
Sirop SimpluSirop Simplu
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
4
Procesați amestecul de căpșuni în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului sau puneți amestecul într-un recipient puțin adânc și congelați, amestecând la fiecare oră până când este setat, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și congelați într-un recipient etanș. Dacă sorbetul este înghețat solid, puneți-l la frigider timp de 15 minute pentru a se înmuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista