Sorbet De Căpșuni Proaspete
Sorbetul proaspăt de căpșuni necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 12 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sorbet De Căpșuni Proaspete, Sorbet De Căpșuni Proaspete, și Sorbet proaspăt de căpșuni cu prăjituri scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de apă și zahăr într-o cratiță medie grea la foc mare până se dizolvă zahărul. Se fierbe 5 minute.
Lucrând în loturi, căpșuni de piure în robotul de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați piure de căpșuni și sucuri de portocale și lămâie în siropul de zahăr; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 2 ore.
Procesați amestecul de căpșuni în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului sau puneți amestecul într-un recipient puțin adânc și congelați, amestecând la fiecare oră până când este setat, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și congelați într-un recipient etanș. Dacă sorbetul este înghețat solid, puneți-l la frigider timp de 15 minute pentru a se înmuia.)