Biscotti Cu Ciocolată Și Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti cu ciocolată-migdale. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, praf de copt calumet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscotti Cu Migdale De Ciocolată, Biscotti cu ciocolată și migdale, și Biscotti Cu Migdale De Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Rezervă 2 oz. ciocolată. Tăiați gros ciocolata rămasă. Ciocolată tocată cu microunde într-un castron mic cu microunde la 2 min. Se amestecă până când ciocolata se topește complet; se răcește ușor. Între timp, combinați făina, praful de copt și sarea.
Bateți untul și zaharurile într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă în ciocolată topită și vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă nucile.
Împărțiți aluatul în jumătate; rulați fiecare jumătate în jurnal de 10x2 inci pe suprafața ușor făinată.
Așezați, la 2 inci distanță, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 40 până la 50 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește pe foaia de copt 15 min.
Transferați buștenii pe placa de tăiat. Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia fiecare buștean în 18 felii diagonale; așezați, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt.
Coaceți 10 min. pe fiecare parte sau până când prăjiturile se rumenesc ușor pe ambele părți.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Topiți ciocolata rezervată conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste biscotti.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.