Biban De Mare Cu Dungi Cu Portocale De Sânge Și Măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul cu dungi cu portocale de sânge și măsline. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, ulei de canolan, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Biban De Mare Prăjit Cu Fenicul, Portocale De Sânge Și Măsline, Bas cu dungi cu anghinare și măsline, și Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pește, cu pielea în sus; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când peștele este opac și complet gătit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați peștele într-un vas de servit; păstrați cald.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.