Ciocolată, Unt de arahide și covrig baruri ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 214 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, topping cu bici rece, unt de arahide cremos pentru jardiniere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Batoane Cu Unt De Arahide Cu Covrig De Ciocolată, și Batoane De Covrig Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați firimiturile de covrig, 1/4 cană zahăr și unt; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Resturi Proaspete
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 10 min.; se răcește complet. Între timp, bateți amestecurile uscate de budincă, laptele și 3/4 cană de unt de arahide într-un castron mediu cu biciul până se omogenizează bine. Se amestecă în 3/4 cană rece bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se întinde 3/4 cană amestec de unt de arahide peste crustă; se acoperă cu banane și amestecul de budincă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
(carton Bloc)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Bateți untul de arahide rămas și jumătate din biciul rece rămas într-un castron mediu separat până se omogenizează bine. Se amestecă biciul rece rămas; răspândit peste desert. Refrigerați 2 ore. Se acoperă cu covrigi întregi chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat