Bas cu dungi fript cu ulei de ghimbir-Scallion

Fript bas dungi cu ulei de ghimbir-Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 266 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sparanghel prăjit, suc de lămâie, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Aburite Cu Ghimbir Și Scallions, Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați scallions, ghimbir, usturoi și ardei roșu. Într-o cratiță, încălziți uleiul până la sclipire.
Se toarnă uleiul fierbinte peste amestecul de scallion și se amestecă sucul de lămâie, sosul de soia și sarea.
Periați fileurile pe ambele părți cu o parte din uleiul de scallion. Aranjați pe o tigaie pentru pui de carne cu pielea în jos; se fierbe până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Transferați fileurile în farfurii; lingurați puțin ulei de scallion deasupra.
Se servește cu sparanghelul prăjit.