Baruri Kit Kat De Casă

Baruri Kit Kat De Casă
Casă Kit Kat baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20002 oamenii au fost impresionați de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, chipsuri de butterscotch, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Batoane energizante cu nuci și fructe {Batoane de casă}, și Bare De Smochine De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 9-cu tigaie dreptunghiulară de 13 inci cu un strat de crackers Club (poate fi necesar să spargeți unele pentru a se potrivi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați firimituri de cracker graham, zahăr brun închis, lapte și zahăr granulat. Aduceți la fierbere. Se fierbe timp de cinci minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă jumătate din amestecul de unt peste biscuiti în tigaie. Suprafață netedă cu spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Aranjați un alt strat de crackers Club peste amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Se toarnă amestecul de unt rămas peste suprafață. Suprafață netedă cu spatulă. Aranjați un al treilea strat de biscuiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Combinați untul de arahide, chipsurile de ciocolată și chipsurile de butterscotch într-o cratiță mică. Se topește la foc mediu-mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Răspândiți uniform peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Se răcește la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider două ore.
11
Tăiați în bare de 2 inci. Barele se vor păstra timp de două săptămâni, depozitate într-un recipient etanș la frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista