Balsamic-ceapă coaptă și cartofi cu carne de porc prăjită

Balsamic-ceapă coaptă și cartofi cu carne de porc prăjită
Ceapa și cartofii la cuptor Balsamic cu carne de porc prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $10.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1681 calorii, 63G de proteine, și 56G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, usturoiul cu bulb, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Memento-uri de prăjire (: carne de porc prăjită și ceapă balsamică caramelizată), Friptură de porc prăjită cu cartofi și ceapă, și Friptură de porc învelită în slănină cu cartofi și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită, sărată și gătiți timp de aproximativ 8 minute, apoi scurgeți și reveniți în tigaie. Chuff - le un pic de agitare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pentru a pregăti carnea, împrăștiați o mână de frunze de rozmarin tocate mărunt peste o placă mare de tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Se presară peste puțină sare și piper și semințele de fenicul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Rotiți carnea de porc peste bord, apăsând tare, astfel încât toate aromele să se lipească de ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Obțineți o tigaie mare de prăjire în care carnea de porc se va potrivi perfect și așezați-o pe un arzător la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Se toarnă puțin ulei de măsline și se pune carnea de porc, cu partea grasă în jos, presărată cu orice aromă rămasă pe tablă. După câteva minute, când grăsimea de porc este ușor aurie, întoarceți-o și adăugați căței de usturoi, ceapă, țelină și frunze de dafin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați-l pe raftul inferior al cuptorului preîncălzit timp de 1 oră, ungându-l la jumătatea drumului. (În ultimele 20 de minute de gătit, poate fi necesar să acoperiți carnea de porc cu un pic de hârtie cerată umedă pentru a opri colorarea prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Obțineți o altă tigaie de prăjire, în care puteți încadra cartofii în 1 strat și încălziți-l pe aragaz. Când este fierbinte, turnați un glug de ulei de măsline în el și adăugați untul, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați cartofii și aruncați-i în toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
11
Se adaugă ceapa și tot oțetul balsamic și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute pe arzator pentru a reduce putin otetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Așezați tigaia pe raftul superior și gătiți aproximativ 50 de minute, până când cartofii și ceapa sunt întunecate, lipicioase și crocante - scoateți tigaia pentru a arunca ceapa și cartofii la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
După 1 oră, carnea trebuie gătită. Înțepați - l cu un cuțit ascuțit-dacă sucurile sunt limpezi, s-a terminat; dacă nu, puneți-l înapoi la cuptor pentru încă 10 până la 15 minute, păstrând cartofii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe o farfurie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se amestecă usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Puneți tigaia peste arzător și adăugați vinul alb. Fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate, răzuind toată bunătatea cărnoasă, marmitey de pe fund pentru a face un sos gustos și condimentați, dacă este necesar. Treceți printr-o sită într-un ulcior de servire. Apoi feliați carnea de porc și serviți-o cu ceapa și cartofii incredibili coapte, stropiți cu sucurile de tigaie. Această masă merge excelent cu niște verdeață drăguță sau o salată de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
VerziiVerzii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista