Asparagus cu usturoi prajit a Arrouloli

Asparagus cu usturoi prajit a Arrouloli
Asparagus cu usturoi prăjit un Aperculoli ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, usturoi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu sparanghel cu usturoi prăjit Aioli, Asparagus Spears Cu Usturoi A Arrouloli, și Sparanghel bătut cu bere cu usturoi Aioli.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați și aruncați vârfurile capetelor de usturoi pentru a expune cuișoarele, apoi periați fiecare cap cu 1/2 lingură de ulei. Înfășurați capetele împreună în folie și coaceți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Se răcește la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Strângeți usturoiul din piei într-un robot de bucătărie și pur și simplu cu maioneză, oțet, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Transferați aioli într-un castron și amestecați arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Curățați două treimi din fiecare tulpină de sparanghel cu un cojitor de legume. Gătiți sparanghelul într - o oală largă de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scurge bine într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până când sparanghelul este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Serviți sparanghelul cu aioli de usturoi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UsturoiUsturoi
AioliAioli
1
* Aioli pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Sparanghelul poate fi gătit cu 2 ore înainte și păstrat, acoperit cu prosoape de hârtie umezite, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista