Asiatice Taitei Arunca

Asiatice Taitei Arunca
Asian taitei Toss ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 418 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos prăjit, morcovi, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Asiatice Taitei Arunca, Asiatice Carne De Vită Tăiței Toss, și Ham' n ' Noodle Toss.

Instrucțiuni

1
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului. Se amestecă morcovii și mazărea; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Se scurge; se pune într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați puiul, portocalele și sosul prăjit; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate51
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista