Arepas cu porumb și carne de porc tras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 9 fani. Dacă aveți unt, brânză monterey jack, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma amestecul de pâine de porumb, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Porumb-Cizmar De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Arepas cu porumb și carne de porc trasă, Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), și Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, brânza Monterey Jack, untul topit și laptele până se omogenizează bine. Se amestecă 1/3 cană de porumb; rezervați porumbul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Amestec De Pâine De Porumb
Resturi Proaspete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a face Arepa, încălziți tigaia grea de 12 inci sau grătarul electric la foc mediu-mare. Formați amestecul de pâine de porumb în chiftele mici, cu diametrul de aproximativ 2 inci. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a servi, așezați 1 Arepa pe farfurie; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de porc tras, 3 linguri de porumb rezervat și 1 lingură queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso Fresco
Carne De Porc Trasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se presară cu cilantro și se servește cu pană de var.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.