Ardei Shishito cu Caviar de rodie
Ardeii Shishito cu Caviar de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați rodie, sare de finisare, sirop simplu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ardei Shishito Carbonizați, Creveți și ardei Shishito, și ardei shishito prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F și puneți o piatră de copt sau o foaie de copt pe raftul din mijloc superior. Adunați toate instrumentele necesare (în imagine).
Faceți șase frigarui de ardei shishito, opt pe frigărui. Tăiați ardeii lângă vârful cel mai apropiat de tulpină.
Rupeți rodia și separați arilele de piele. Rezervă.
În ceașca unui blender de imersie, combinați POM, sirop simplu, citrat de sodiu și alginat de sodiu. Se amestecă până se omogenizează complet, având grijă să se asigure că pulberile s-au încorporat complet.
Într-un vas de mică adâncime (de preferat sticlă), combinați apa cu clorura de calciu și amestecați pentru a se amesteca complet.
Odată ce cuptorul este foarte fierbinte, prăjiți ardeii pe piatra de copt sau pe foaia de copt timp de două minute pe fiecare parte sau până când sunt bășici.
Faceți caviarul de rodie fie folosind o cutie de caviar (multi-pipetă), o seringă sau o lingură foarte mică. Dacă aveți instrumentul cu mai multe pipete, așezați sucul în jgheabul dreptunghiular și folosiți seringa atașată pentru a-l trage în pipete, apoi aruncați sucul în baia de clorură de calciu. Dacă nu aveți instrumentul de pipetă, puteți face caviar individual fie prin lingurarea sucului în baia de clorură de calciu, fie prin aruncarea sucului cu o seringă. Indiferent, lăsați sucul să se așeze în baia de clorură de calciu timp de 30 de secunde, apoi îndepărtați-l cu un skimmer sau o lingură cu fante (spoodle) și puneți-l într-un castron cu apă rece purificată până când este gata de farfurie.
Odată ce caviarul dvs. este făcut și ardeii shishito sunt blister, așezați fiecare frigăruie de ardei pe o farfurie și praf cu sare. Apoi presărați arilele de rodie rezervate peste ardei și, în cele din urmă, chiar înainte de servire, deoarece sunt foarte delicate, puneți niște caviar de rodie pe farfurie.