Arahide Fragile
Arahide fragil este un fără gluten și vegan rețetă cu 15 porții. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, arahide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți mai multe foi de folie pentru a lingura arahidele fierbinți fragile.
Într-o tigaie mare amestecați zahărul, siropul și apa împreună. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand regulat.
Se încălzește până când amestecul are o consistență tare a bilei. Nu aveți nevoie de un termometru pentru bomboane pentru asta. Când se amestecă, țineți ocazional lingura deasupra amestecului, permițându-i să se scurgă lingura. Când amestecul se află în stadiul de minge tare, acesta va "păr" de pe lingură atunci când cade, arătând ca o pânză de păianjen clară.
Odată ce amestecul este la consistența bilei dure, adăugați arahide crude. (Vor apărea puțin.) Când amestecul începe să se transforme o lumină clar-maro, ca și în cazul în care începe să ardă, scoateți din aragaz.
Adăugați sifon și amestecați.
Scoateți bucățile de dimensiuni ale mușcăturii pe folie descheiată, amestecând constant între fiecare pereche de bucăți.
Amestecul poate fi, de asemenea, turnat pe folie descheiată ca o bucată mare și rupt în bucăți mai mici odată răcit.