Anghinarea cu Ancho este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian garnitură. O porție conține 197 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, sare kosher, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anchoïade, Anchoïade, și Dorada Prăjită Cu Anchoiadă.
Instrucțiuni
1
Strângeți jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați treimea superioară a anghinarei. Cojiți tulpina, lăsând-o lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură, răzuiește sufocul cu blană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în treimi și adăugați în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Într-o cratiță mare, combinați cele 6 căni de apă cu cimbru, usturoiul înjumătățit, 2 linguri de ulei de măsline și sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați anghinarea, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Se scurge și se transferă într-un platou mare pentru a se răci.
7
Într-un blender, curățați usturoiul tocat cu hamsii, măsline, oțet și suc de lămâie. Cu mașina pornită, turnați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline și uleiul de semințe de struguri pentru a face un sos neted. Răsturnați scufundarea într-un castron, amestecați coaja de lămâie și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți anghinarea cu anchoada la temperatura camerei.