Andive fierte cu sunca si Gruyul

Andive fierte cu sunca si Gruyul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați andive fierte cu șuncă și Gruyulincroyre. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 467 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, lapte, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Gratin de andive cu șuncă și brânză Gruyere, Quiche cu Bacon, Gruyere și andive (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Andive Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti Andiva, combinați untul, zahărul, sarea și 10 1/2 căni de apă într-o oală mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține un foc constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AndiveAndive
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați andivele, acoperiți și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 45 de minute. Un cuțit ar trebui să poată străpunge fără rezistență. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera Andiva pe prosoape de hârtie. Rezervați 1 1/4 căni de lichid de gătit. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai mult lichid din andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
3
Înfășurați fiecare andivă cu felii de șuncă. Aranjați andivele într-un vas de copt puțin adânc, care le ține bine; nu doriți niciun spațiu între andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
FolieFolie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a face b 9chamel, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, până când amestecul miroase a nucă, aproximativ 2 minute. Continuați să bateți și adăugați laptele, apoi lichidul de gătit rezervat pentru andive într-un flux lent și constant. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce bateți. Continuați să bateți până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți nucșoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă B 9chamel peste andive și se întinde pentru a le acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Presărați brânza uniform deasupra. Puneți vasul pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc deasupra, aproximativ 15 minute. Dacă doriți ca blatul să fie mai rumenit și mai crocant, fierbeți un minut sau două după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista