Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley
Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, apă cu gheață, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată Bistro Tartă-Mere, Cookie Aluat Tartă Crusta, și Tarta Cu Mere Fara Aluat (De La Fwdgf).
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați făina și sarea. Tăiați rapid untul în făină, folosind un blender de patiserie sau degetele, până când bucățile de unt au dimensiunea mazării mari. (Alternativ, tăiați untul în făină pulsându-l de 8 până la 10 ori într-un robot de bucătărie, având grijă să nu supraîncălziți și să amestecați prea mult untul.)
Aruncați amestecul pe o suprafață curată și faceți o fântână în centrul făinii.
Se toarnă apa cu gheață în fântână. Folosind doar vârful degetelor și lucrând rapid, combinați amestecul de făină și apa. Lucrați doar până când apa este absorbită. Aluatul va fi zdrențuit de ar trebui să țină împreună atunci când îl strângeți. Dacă pare uscat, presărați încă câteva picături de apă.
Formați aluatul într-o formă de bușteni de aproximativ 8 inci lungime și paralelă cu marginea suprafeței de lucru. Cu călcâiul mâinii, împingeți în jos și departe de dvs. de-a lungul liniei aluatului. Cu un răzuitor de patiserie, adunați aluatul, formați-l înapoi într-un buștean și repetați acțiunea de ungere. Această tehnică, cunoscută sub numele de fraisage, va forma foi de unt în aluat, creând o crustă ușoară aproape ca foietajul.
Cu răzuitorul de patiserie, adunați aluatul într-o bilă; este bine dacă aluatul nu se reunește complet în acest moment. Înfășurați bine aluatul în folie de plastic, aplatizați-l puțin și lăsați-l să se odihnească la frigider cel puțin o jumătate de oră înainte de rulare. Aluatul se va păstra la frigider până la 2 zile. De asemenea, puteți îngheța aluatul, bine înfășurat; lăsați-l să se dezghețe o zi la frigider înainte de a-l folosi.
Rulați și modelați aluatul în funcție de direcția rețetei dvs.
PENTRU A ORBI-COACEȚI CRUSTA DE TARTĂ
Încălziți până la 375 de grade F. tapetați matrița cu folie de aluminiu, apoi umpleți folia cu greutăți de copt, fasole uscată sau orez.
Coaceți timp de 12 minute.
Scoateți folia și fasolea și continuați să coaceți până când crusta este bine rumenită.
Scoateți din cuptor și lăsați crusta să se răcească puțin înainte de a vă asambla tarta.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA