Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley

Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley
Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, apă cu gheață, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată Bistro Tartă-Mere, Cookie Aluat Tartă Crusta, și Tarta Cu Mere Fara Aluat (De La Fwdgf).

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, combinați făina și sarea. Tăiați rapid untul în făină, folosind un blender de patiserie sau degetele, până când bucățile de unt au dimensiunea mazării mari. (Alternativ, tăiați untul în făină pulsându-l de 8 până la 10 ori într-un robot de bucătărie, având grijă să nu supraîncălziți și să amestecați prea mult untul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați amestecul pe o suprafață curată și faceți o fântână în centrul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Se toarnă apa cu gheață în fântână. Folosind doar vârful degetelor și lucrând rapid, combinați amestecul de făină și apa. Lucrați doar până când apa este absorbită. Aluatul va fi zdrențuit de ar trebui să țină împreună atunci când îl strângeți. Dacă pare uscat, presărați încă câteva picături de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Formați aluatul într-o formă de bușteni de aproximativ 8 inci lungime și paralelă cu marginea suprafeței de lucru. Cu călcâiul mâinii, împingeți în jos și departe de dvs. de-a lungul liniei aluatului. Cu un răzuitor de patiserie, adunați aluatul, formați-l înapoi într-un buștean și repetați acțiunea de ungere. Această tehnică, cunoscută sub numele de fraisage, va forma foi de unt în aluat, creând o crustă ușoară aproape ca foietajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Cu răzuitorul de patiserie, adunați aluatul într-o bilă; este bine dacă aluatul nu se reunește complet în acest moment. Înfășurați bine aluatul în folie de plastic, aplatizați-l puțin și lăsați-l să se odihnească la frigider cel puțin o jumătate de oră înainte de rulare. Aluatul se va păstra la frigider până la 2 zile. De asemenea, puteți îngheța aluatul, bine înfășurat; lăsați-l să se dezghețe o zi la frigider înainte de a-l folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Rulați și modelați aluatul în funcție de direcția rețetei dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
PENTRU A ORBI-COACEȚI CRUSTA DE TARTĂ
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Încălziți până la 375 de grade F. tapetați matrița cu folie de aluminiu, apoi umpleți folia cu greutăți de copt, fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți folia și fasolea și continuați să coaceți până când crusta este bine rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Scoateți din cuptor și lăsați crusta să se răcească puțin înainte de a vă asambla tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
adaugă note notele mele
15
editează notele mele
16
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista