Șuncă și ouă gratinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 399 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 882 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de spanac cu ouă fierte tari, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți ouăle în apă, aduceți la fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea timp de 7 minute înainte de a le transfera în apă rece, curățați-le și tăiați-le când sunt suficient de reci pentru a le manipula.Între timp, topiți untul într-o tigaie mică de sos la foc mediu și lăsați-l să se spumeze până începe să devină un maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Presărați făina și lăsați să gătească în timp ce bateți până când începe să devină un maro auriu deschis, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați laptele și fierbeți în timp ce bateți până se îngroașă, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Se amestecă parmezanul, muștarul, sucul de lămâie și pătrunjelul, se condimentează cu sare, piper și cayenne după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați șunca într-un vas de copt uns, acoperiți cu ouăle feliate urmate de sos, amestecul de pesmet, parmezan și unt și presărați opțional niște boia de ardei sau cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când toppingul devine maro auriu deschis și părțile laterale clocotesc, aproximativ 8-12 minute.