Înghețată Dulce de leche cu smochine prăjite cu miere-portocale
Dulce De Leche înghețată cu smochine prăjite cu miere-portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 41 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Tort Dulce de leche cu smochine și alune, Tarte cu smochine, brânză și dulce de Leche (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe), și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se fierbe sucul de portocale și mierea într-o cratiță mică până se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 10 minute.
Așezați într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2 inci și turnați amestecul de portocale peste: 1 kilogram de smochine mari de misiune negre, sferturi
Coaceți până când smochinele sunt fragede și lichidul este ușor siropos, aproximativ 20 de minute, adăugând mai mult suc de portocale cu linguri dacă amestecul devine prea gros. Lingurați smochinele și siropul peste înghețata dulce de leche și serviți.