Înghețată Cu Brânză De Capră De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu brânză de capră de afine. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 629 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 115 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână afine, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mușcături De Brânză De Capră De Afine, Minge De Brânză De Capră De Afine, și Cascaval De Merișor-Capră Canapcentros.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați jumătate și jumătate, chevre, 1/2 cană zahăr, 1/2 linguriță sare și coajă de lămâie. Pur și simplu până se omogenizează, apoi se transferă într-un recipient și se răcește la frigider până se răcește foarte mult. Curățați blenderul.
Combinați afine, 1/4 cană zahăr, 1/4 linguriță sare și suc de portocale într-o cratiță. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mic moderat până când boabele apar și se înmoaie până la o consistență asemănătoare gemului.
Transferați amestecul în blender. Dacă capacul blenderului vine cu un dop pentru tubul central de alimentare, scoateți dopul și acoperiți-l cu mai multe pliuri de prosop de hârtie (acest lucru vă va permite să amestecați lichide fierbinți fără a crea o explozie a blenderului). Se amestecă până se omogenizează, apoi se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient, de preferință cu un gura de scurgere. Nu împingeți amestecul de afine prin strecurătoare (fibrele vor fi împinse), ci agitați-l înainte și înapoi. Se amestecă coaja de portocală și maraschino, apoi se răcește câteva ore până se răcește foarte mult.
Puneți înghețată cu brânză de capră conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un castron mare răcit și pliați foarte repede în sirop de afine cu o spatulă mare de cauciuc. Transferați rapid într-un recipient pentru a îngheța timp de două până la trei ore înainte de servire.