În Valoare De Județ Cerb Sacadat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Worth County Deer Jerky. O porție conține 106 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, fum lichid, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Merită Lasagna, și Merită Fiecare Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sosul Worcestershire, sosul de soia, fumul lichid, sucul de lămâie, sosul teriyaki, ketchup-ul și sosul de ardei iute într-un castron. Se condimentează cu pudră de usturoi, pudră de ceapă și piper.
Se amestecă carnea de vânat feliată până se acoperă complet. Acoperiți bine și marinați cel puțin 8 ore la frigider.
Pregătiți sacadat într-un deshidratator alimentar conform instrucțiunilor producătorului sau uscați pe rafturi în cuptor la 150 de grade F (65 de grade C) până când sacadatul s-a uscat și se va rupe când este îndoit, 10 până la 12 ore.