Fasole și Veggie Wraps este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 291 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Împachetări cu fasole și legume, Veggie Wraps, și Veggie Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2
Între timp, pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti ciupercile si ceapa in tigaie aproximativ 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă fasolea; se încălzește. Se amestecă spanacul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Spanac
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Împărțiți amestecul de fasole între tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
4
Se presară cu brânză. Îndoiți un capăt al fiecărei tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.