Șuncă și omletă Elvețiană
Nevoie de un curs principal fără gluten? Sunca și omleta Elvețiană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 192 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, șuncă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Șuncă și omletă Elvețiană, Omletă Elvețiană Roll-Up, și Omletă Elvețiană Cu Somon Afumat.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie antiaderentă de 6 inci cu spray de gătit; așezați la foc mediu.
Adăugați șuncă, ceapă verde, roșii și piper; sotati 2 minute.
Scoateți amestecul de șuncă din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide; deoparte.
Combinați înlocuitorul de ou, apa, busuiocul, sosul fierbinte și piperul într-un bol mediu și amestecați bine. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de înlocuire a ouălor.
Recoați tigaia cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu.
Se toarnă jumătate din amestecul de albus de ou în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când este setat (nu amestecați). Se toarna jumatate din amestecul de sunca peste omleta si se presara cu 2 linguri de branza; pliați omleta în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie de servire; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu amestecul de albus de ou rămas, amestecul de șuncă și brânza.