Șuncă și omletă Elvețiană

Șuncă și omletă Elvețiană
Nevoie de un curs principal fără gluten? Sunca și omleta Elvețiană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 192 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, șuncă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Șuncă și omletă Elvețiană, Omletă Elvețiană Roll-Up, și Omletă Elvețiană Cu Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie antiaderentă de 6 inci cu spray de gătit; așezați la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șuncă, ceapă verde, roșii și piper; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Scoateți amestecul de șuncă din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați înlocuitorul de ou, apa, busuiocul, sosul fierbinte și piperul într-un bol mediu și amestecați bine. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de înlocuire a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Recoați tigaia cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă jumătate din amestecul de albus de ou în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când este setat (nu amestecați). Se toarna jumatate din amestecul de sunca peste omleta si se presara cu 2 linguri de branza; pliați omleta în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie de servire; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu amestecul de albus de ou rămas, amestecul de șuncă și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
carbo evaluare: 6
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista