Șuncă și mere coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și mere coapte. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, mere tarte, fripturi de șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere Coapte, Mere Coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt. Frecați cu muștar și presărați cu zahăr brun. Mere de miez și tăiate în 3/4-in. felii; aranjați într-un singur strat peste șuncă. Punctați cu unt și presărați cu piper.
Se acoperă și se coace la 400 la 15 minute. Reduceți căldura la 325 cm.; coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până când merele sunt fragede.