Șuncă și mere coapte

Șuncă și mere coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și mere coapte. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, mere tarte, fripturi de șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere Coapte, Mere Coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt. Frecați cu muștar și presărați cu zahăr brun. Mere de miez și tăiate în 3/4-in. felii; aranjați într-un singur strat peste șuncă. Punctați cu unt și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se acoperă și se coace la 400 la 15 minute. Reduceți căldura la 325 cm.; coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista