Șuncă La Cuptor Cu Usturoi
Sunca la cuptor cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $14.13 pe portie. O porție conține 9092 calorii, 787g de proteine, și 609g de grăsime. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână șuncă, suc de ananas, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Clătiți șunca și uscați-o cu prosoape de hârtie; aranjați șunca tăiată în jos într-o tigaie de prăjire superficială.
Faceți 20 de incizii cu vârful unui cuțit pe toată șunca; umpleți câte un cățel de usturoi în fiecare incizie.
Apăsați cuișoare întregi în șuncă.
Acoperiți șunca cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 20 de minute.
În timp ce șunca se coace, amestecați sucul de ananas, zahărul brun, muștarul uscat și ghimbirul într-un castron.
Scoateți folia din șuncă.
Se toarnă glazura de suc de ananas peste șuncă.
Puneți șunca la cuptor neacoperită și continuați să coaceți până când glazura se îngroașă, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Ungeti sunca la fiecare 15 minute.
Lăsați șunca să se odihnească între 5 și 10 minute.
Îndepărtați usturoiul și cuișoarele întregi înainte de a le tăia.