Șuncă Glazurată Cu Cireșe
Cherry sunca glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1232 calorii. Dacă aveți nucșoară măcinată, migdale mărunțite, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până cireșe păstrează ai putea urma acest curs principal cu Tort basc cu conserve de cireșe ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Curcan cu glazură de cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Pui Glazurat Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie superficială.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 325 grade F aproximativ 1-1/2 ore (sau până când termometrul înregistrează 140 grade F).
Între timp, într-o cratiță combinați conservele de cireșe, oțetul, siropul de porumb și condimentele. Gatiti si amestecati pana la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți două minute.
Scoateți din căldură. Puneți 3/4 cană de glazură în lateral.
Cu aproximativ 15 minute înainte de terminarea șuncii, lingurați o parte din glazura rămasă peste șuncă, bătând ocazional.
Scoateți din cuptor; așezați pe un platou de servire încălzit.
Amestecați apa în glazura rezervată de 3/4 cană; încălziți și serviți împreună cu șunca.